Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

 

Γειά σας, γειά σας, γειά σας!

 

Καλώς ορίσατε στα νέα της εβδομάδας όπου
, όπως καταλάβατε και από τον  τίτλο, θα σας ενημερώνουμε για τα τρέχοντα νέα της εβδομάς που διανύουμε  (14/12/2020 – 20/12/2020).

Είναι ευρέως γνωστό ότι το φλέγον ζήτημα που μας απασχολεί είναι η πανδημία, αλλά είναι ένα θέμα που θα το αναφέρουμε μόνο αν έχουμε κάποια εκτατή ενημέρωση, καθώς πλέον αποτελεί κεντρικό θέμα συζήτησης παντού.

Ας  ξεκινήσουμε από τον χώρο της πολιτικής,  όπου  η υπουργός παιδιάς, κ. Νίκη Κεραμέως, μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Αντ1, κάνοντας αναφορές για τις αλλαγές που θα υπάρχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις. Σκοπός είναι οι μαθητές να παίρνουν  πιο συνειδήτες  αποφάσεις όσον αφορά  την εισαγωγή τους στα πανεπιστήμια.  Ένα παράδειγμα για να επιτευχθεί ο παραπάνω στόχος  είναι το να γίνονται δύο μηχανογραφικά. Επίσης, στην εκτατή Συνοδό των πρυτάνεων η υπουργός έθεσε τις ιδέες της για την ενίσχυση της ασφάλειας. Μια από αυτές ήταν η Σύσταση ειδικής  ομάδας προστασία πανεπιστημιακού ιδρύματος.

Στην συγκεκριμένη πρόταση υπάρχουν δυο εκδοχές:  η πρώτη είναι να αποτελείται από αξιωματικούς της Ελληνικής αστυνομίας και να εντάσσεται και στο υπουργείο προστασίας του πολίτη ενώ η δεύτερη  είναι ότι την εποπτεία θα πρέπει να την αναλάβει το κάθε πανεπιστήμιο.

Επιπλέων, επισημαίνει  ότι στόχος του υπουργείου είναι να λειτουργήσουν τα σχολεία μετά των Φώτων. Συγκεκριμένα, πιθανές ημερομηνίες είναι  8 Ιανουάριου και 11 Ιανουάριου του 2021 .

Τέλος, τόνισε ότι 2,2 εκατομμύρια άνθρωποι από την δευτεροβάθμια και τη τριτοβάθμια εκπαίδευση δουλεύουν μέσω τηλεκπαίδευσης αλλά δυστυχώς τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την δια ζώσεις διδασκαλία .

Η εβδομάδα αυτή ξεκίνησε με το άνοιγμα των ΚΤΕΟ , βιβλιοπωλείων αλλά και κομμωτηρίων. Για τα κορίτσια μου που διαβάζουν, τρέξτε να προλάβετε! Τα ραντεβού είναι περιορισμένα!  Επίσης,  από την τρίτη 15 του μηνός, άνοιξαν και τα κέντρα αισθητικής, επομένως όπως καταλαβαίνετε έχουμε πολύ δουλίτσα, ώρα για γενικό ρεκτιφιέ.

 Στα νέα της showbiz, τα ευχάριστα φυσικά είναι το γεγονός ότι ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης και η σύζυγός του, Χριστίνα μπόμπα, θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς και μάλιστα διδύμων! Επίσης, ξεκινάνε επισήμως τα γυρίσματα για το γνωστό ριάλιτι μαγειρικής MasterChef, καθώς βγήκε το τρέιλερ για τον 5 κύκλο.  Μιλάμε για μια εκπομπή που μας έκανε παρέα την περίοδο του πρώτου lockdown. Επίσης, ξεκινάνε τα γυρίσματα και για ένα άλλο πασίγνωστο ριάλιτι, το survivor. Συγκεκριμένα, υπάρχουν πήγες που  ανακοινώνουν τη  πρεμιέρα του Survivor στον Άγιο Δομίνικο στις 27 Δεκέμβριου 2020.

Τα καυτά νέα είναι ότι επιτέλους είχαμε νικητή του GNTM 3! Καλά διαβάσατε, βγήκε μόνο ΕΝΑΣ  χωρίς να πέσει το σύστημα! Ο νικητής αυτός ακούει στο όνομα Ηρακλής Τσουζίνοβ.

Ο Ηρακλής ήταν το μοντέλο που βγήκε πρώτο όχι μόνο στις βαθμολογίες  των κριτών αλλά και όπως φαίνεται ήταν και ο αγαπημένος του κοινού. Τα ευχάριστα, μην πω πολύ ευχάριστα, είναι ότι κορίτσια χώρισε και πλέον δηλώνει ότι είναι ελεύθερος!

Τέλος, όσον αφορά τα νέα του Vaskos FM, πλέον μπορείτε να μας βρείτε και στο Twitch. Επίσης,  μην ξεχάσετε να δείτε τα live που κάνουμε και σύντομα  έρχονται  καινούργια επεισόδια  των εκπομπών Sport News, Poli(tick)s και Τik Τalkers, οπότε μείνετε συντονισμένοι!

 

Αυτά ήταν τα νέα αυτής της εβδομάδας, ανυπομονώ για την επόμενη!

Eσείς;

 

~Αθηνά Ανδριανάκου 

Δημοσίευση σχολίου